Sayfalar

17 Nisan 2015 Cuma

inkay.net hakkında

·    İşçi de ihbar tazminatı ödeyebilir.

·    Kıdem tazminatı hesabına esas ücret

·    Performans değerlendirme 

·    Mevsimlik iş sözleşmesinde kıdem tazminatı 

·    Kıdem ve ihbar tazminatı hesabına AGİ dahil olur mu?

·    15 yıl ile kıdem tazminatını alanlar yeniden işe girebilirler mi?

·    İhbar tazminatının ödenme süresi

·    İhtiyaç analizi anket formu

·    Kimler ihbar tazminatı alır? 

·    Stres yönetimi nedir ? 

·    253. İnkay Toplantısı 

·    Kıdem tazminatı hesabına esas ücret.

·    2015 Asgari geçim indirimi 

·    SGK açısından yabancılar

Merhaba,

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip, on sekiz yaşını bitirmiş ve dernek tüzüğünü kabul etmiş olan ve çalıştığı işletmede İnsan Kaynakları Yönetimi ve Teknikleri ile ilgili konularda en az şef düzeyinde çalışanlar veya İnsan Kaynakları Yöneticiliği yapmış Öğretim üyeleri ve danışmanlar üyelik başvuru formunu doldurarak yönetim kurulunun kararıyla üye olabilir. Derneğimize üye olma koşulları dernek tüzüğümüzün 3,4,5 ve 6. maddelerinde belirtilmiştir.

İsterseniz üst menüdeki Dosyalar menüsünden Üye Kayıt Formu' muzu bilgisayarınıza farklı kaydet şeklinde indirerek doldurup üye giriş aidatını hesabımıza havale ederek dekontu ve başvuru formunu info@inkay.net adresine mail ile gönderebilir yada yazıcıdan alacağınız formu doldurup her ay düzenli olarak yapılan toplantılarımıza katılarak toplantı esnasında da üye olabilirsiniz.

Üyelik aidatları 2015 ve 2016  yılı için; giriş aidatı 100.00 TL ,

·    2015 Yılı aidatı 100.00 TL,

·    2016 yılı aidatı 100.00 TL olup, mayıs ayına kadar aidatlarının ödenmesi gerekmektedir.

İl dışından üye olanlar için Üyelik aidatları 2015 için; giriş 50.00 TL , yıllık 50.00 TL, 2016 yılı için giriş 50.00 TL, yıllık 50.00 TL olup, mayıs ayına kadar aidatlarının ödenmesi gerekmektedir.

Hakkımızda sayfasında mevcut iletişim numaralarımızdan Dernek merkezimizi 13:00 - 18:00 saatleri arasında arayarak üyelik hakkından detaylı bilgi alabilirsiniz yada 0 544 414 44 94 numaralı telefondan İletişim Sorumlumuz Faik YILDIZ ile görüşebilirsiniz.

Banka Hesap Numaramız : Garanti Bankası, Kale Kapısı Şubesi : TR77 0006 2000 4460 0006 2999 71

Vergi Dairesi : Kalekapı Vergi Dairesi 4780522753

Dekontlarınızı info@inkay.net adresine gönderiniz.

Bize info@inkay.net ve faik@inkay.net mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

 

İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği Tel : 0 532 254 74 50 Avni AKER / Başkan

Adres : İsmet İnönü Caddesi,  Kilit 1 İş hanı,  Kat:1,  No:50     Muratpaşa- Antalya

 

MADDE 3. ÜYE OLMA

 

a.       Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip, on sekiz yaşını bitirmiş ve Dernek tüzüğünü kabul etmiş olan ve çalıştığı işletmede İnsan Kaynakları Yönetimi ve teknikleri ile ilgili konularda en az Şef düzeyinde çalışanlar veya İnsan Kaynakları Yöneticiliği yapmış Öğretim Üyeleri ve Danışmanlar üyelik başvuru formunu doldurarak Yönetimin Kurulunun kararı ile üye olabilirler. 

b.      Yönetim Kurulu üyelik başvurularını 30 gün içinde karara bağlar ve kararını ilgili yazı ile bildirir.

c.       Fiilen İnsan Kaynakları Yöneticiliği yapmamış Öğretim Üyeleri ve Danışmanlar, üye tam sayısının % 10’ununu aşmayacak şekilde üye olabilirler.

d.      Yönetim Kurulu, Derneğe ilk kez üye olacakların, giriş aidatını tam olarak yatırması durumunda aday üyeliğini, aday üyelik süresi sonuna kadar yıllık aidatını tam olarak yatırması durumunda da, aday üyelik süresinin sonundan itibaren geçerli olmak üzere asil üyeliğini, diğer şartları da yerine getirmesi kaydıyla onaylar. Aday üyeler yıllık aidatlarını tam olarak ödemedikleri takdirde, asil üyelikleri kabul edilmez ve ödedikleri giriş aidatı iade edilmez. Aday üyeler Genel Kurulda oy kullanamazlar ve dernek organlarına aday olamazlar.

 

EK MADDE  - ADAY ÜYE

           

Derneğe ilk defa üye olacaklar ile dernek üyesiyken üyelikten kendi isteği ile ayrılmış veya üyeliğine Yönetim Kurulunca disiplin nedeni dışında bir nedenle son verilmiş eski üye, yeniden derneğe üye olmak isterse giriş aidatını ödedikten sonra 2 ay aday üye olarak bekler. Asil üyeliğe geçe bilmesi için Madde 3’ün diğer şartları yerine getirilmiş olmalıdır.

 

EK MADDE - EĞİTİM ve  ADAY ADAYI ÜYE

 

            İnsan Kaynakları ile ilgili eğitim projesi hazırlayarak, mevcut insan kaynakları elamanları ile dışarıdan insan kaynaklarında çalışacak doğru insanların bu eğitimlerde eğitilmesinin proje haline getirilmesi. Mevcut İnsan Kaynakları Elamanlarının aday adayı olarak ücret alınmadan aday adayı olabilirler.

 

 

 

MADDE 4. FAHRİ ÜYE

           

            Dernek Üyesiyken meslekten emekli olup ta halen bir işletmede çalışmayanlar, Dernek üyesiyken meslek değiştirenler, Madde 5’te belirtildiği gibi üyeliği sona ereceğinden bu üyeler Fahri Üye olurlar. Fahri üyeyken yeniden mesleğe geri dönenler, derneğe yeniden asil üye olarak devam etmek isterlerse, bunu bir dilekçe ile Yönetim Kuruluna bildirirler. Yönetim Kurulu asil üyeliklerini onaylar. Giriş aidatı ödemezler, ancak yıllık aidatını öderler.

Fahri üyeler isterlerse aidat öderler, Genel Kurul’a katılırlar ancak oy hakları ve dernek organlarında görev alma  hakları yoktur.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder